Tehnički kutak > Tuning skutera
razlika u kitu********
zL!Ko:
a onda najbolje da uzmem eva stavim ga sa strane, skupim pare za novu radilicu al onda necu serisku nego nes neserisko xD. Jer glupo mi stavim kit i pukne mi klipnjaca i ode sve uuu...
btw dal tko zna kako se zove radilica top preformance plave polutke, jer svi ju zovu plave polutke a nemogu nac pravo ime :toothy11:
ivanm:
TP racing radilica.
Rockstar:
--- Citat: dhorvat - 24 Prosinac, 2009, 19:24:54 ---Evo ovako, tri kita base koji su moja preporuka:
Za one koji nemaju baš previše novaca neka kupe DR. Trophy je najbolji base kit na minarelliju koji sam ikad vidio, a MHR replicu moram priznati da još nisam vidio niti na jednom Minarelliju LC-u :icon_scratch: U svakom slučaju to mi je sljedeći kit :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
je li to ovaj Trophy npr.
http://www.scooter-prosports.com/art-395856,ZYLINDER-TOPPERFORMANCES-TROPHY-70-CCM-Prozent2812MM-BOLZENProzent29-
giannelli:
--- Citat: zL!Ko - 24 Prosinac, 2009, 13:10:51 ---kolko sam skuzio sa 2 karike je bolja kompresija al nema okretaje kao sa jednom. Al to sam cuo, ne tvrdim to.
--- Kraj citata ---
to se isto da vidit kad npr usporedujes klipove high end i midrejs i slicno cilindra, imao sam prilike vidit u aeroxtuninga klip od mhr bb 77ccm, karika je bila dosta tanja nego kao sto je kraika u mhr replice npr, stvarno je tanka otpor minimalan da se zakljucit da visoko vrti.
ivanm:
polini klipovi imaju tanje karike od npr malossi.. malossi ima dve karike od 1.5 mm a polini od 1.2 mm.. ovako izgleda malo ali to je dosta velika razlika, oko 20%..
po tome bi se dalo zaključiti da se polini radije vrti i na svom to doista osjećam..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju