Tehnički kutak > Tehnička pitanja
runner vx zamjena selena???
sven_vx:
pitao sam jandru i on je imao isti problem kao ja i bilo je do radilice...znaci motor je treso i nabijo...
sven_vx:
--- Citat: Nikon - 23 Prosinac, 2009, 18:45:51 ---meni je tako lupkalo i na kraju je to bia kumplug :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
jel ti treso na leru i lupko kod variomata?
Jandro:
siguran mozes bit kad skines kompletni prijenos (stavis samo kalotu bolcnu i ventil var da ga mozes upalit) i onda ga upalis i slusas
ak ne lupka onda je zbog neceg zbog prijenosa
pa skines i vodenu i opet vidis i nakraju s rukom probas magnet onako kak sam ti rekao
makar je i meni stvarno cudno za125 masinu da ode, al jebt ga, nist nije nemoguce
cuo sam za dosta leader masina s puknutim radilicama, prolupalim klipnjacama tako da nista novo
Nikon:
--- Citat: sven_vx - 23 Prosinac, 2009, 21:08:10 ---jel ti treso na leru i lupko kod variomata?
--- Kraj citata ---
da da... stari federi a i neki osiguraci se rasklapali pa je zveckalo sve ...
i ne dogadja mi se uvik ... nekad kad bi sia suvozacka bilo bi skakanja... i da je zvuk ko da je proklapala radilica (znam po tome sta mi je fxr prolupa) ... al nije radilica :)
jer da ima lufta izgubia bi na snazi motora ako ti vec duze klapa i zvonilo bi ti konstantno u voznji i leru ko mlinac za kavu :icon_biggrin:
sven_vx:
meni se cujemos amo povremeno...i to se cujemo bas kod variomata...sutra cu poskidat sve iz prijenosa i onda upalit motor da vidim oce i dalje lupkat...ako nece naci da nesto variomat zajebava...
ps-motor radi normalno,nema nikakvog trokiranja,pucanja iz auspuha,nije izgubio snagu,krajnju bas nista...sve je ko prije samo sta ponekad lupka nesto... :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju