Tehnički kutak > Tuning skutera
skut s sportskim variom na serijali,kao funkcionira?
ivanm:
kad kupiš variomat, uvijek dobiješ garnituru, rolice feder, koji odgovaraju za serijalu, tako da smontiraš cijeli komplet..
dzeky:
--- Citat: ivanm - 25 Prosinac, 2009, 20:28:40 ---kad kupiš variomat, uvijek dobiješ garnituru, rolice feder, koji odgovaraju za serijalu, tako da smontiraš cijeli komplet..
--- Kraj citata ---
a nemo me zafrkavat,ja vec kupio feder,rolice :toothy10: A gledaj to nije serijski vario i onda vjerojatno necu dobit setup za serijalu nego rece :icon_scratch:
SPecial:
--- Citat: dzeky - 25 Prosinac, 2009, 23:51:04 ---a nemo me zafrkavat,ja vec kupio feder,rolice :toothy10: A gledaj to nije serijski vario i onda vjerojatno necu dobit setup za serijalu nego rece :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
:nono: :nono: nile tocno. Jedan je covik to mislio ,pa je na sportski variomat smontirao stari setup i bilo je jaaaaako lose. Kao i svi prije mene toplo ti preporucam da stavis sve sto dobijes. Ako bude nesto sto ti nije po volji pitaj na forumu sto uciniti i decki ce to rjesiti zacas. :) :)
ivanm:
sa sportskim variomatom dobiješ dijelove za sve serijsko..
za sve jače treba štelati, a to je i logično, kako proizvođač može znati koji ćeš ti cilindar i spuh staviti?
po tome se određuju komponente.. zato su stavili kao za serijalu a ti ako nabrijavaš, štelaj dalje..
dhorvat:
--- Citat: ivanm - 26 Prosinac, 2009, 08:14:29 ---sa sportskim variomatom dobiješ dijelove za sve serijsko..
za sve jače treba štelati, a to je i logično, kako proizvođač može znati koji ćeš ti cilindar i spuh staviti?
po tome se određuju komponente.. zato su stavili kao za serijalu a ti ako nabrijavaš, štelaj dalje..
--- Kraj citata ---
U principu, dobiješ sve osim federa kuplunga. Jer rolice ko ima malo znanja, alata i iskustva, bez problema "skrati" na željenu gramažu :happy3:
S druge strane, potvrđjem to i za minarelli. Multivar ima 7.0 grama 16x13 i idelano se vrtilo na mojoj serijali. S druge strane TOP TPR variomat ima 6.5 grama 15x12 i opet su idealne na serijskom auspuhu :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju