Tehnički kutak > Tuning skutera

skut s sportskim variom na serijali,kao funkcionira?

(1/3) > >>

dzeky:
evo ovanko,posto ne mogu nabavit nigdje serijski vario za formulu50 jedini mi je način uzeti neki drugi(blize sportski) :sad1: Sad me zanima kako ce reagirat skut s sportskim variomatom na serijali,bili trebalo sta drugo mijenjat osim naravno rolice i vjerojatno feder?? :hello: :icon_biggrin:

Iwo SR Tuono:
hehe  ;D

Pa čuj, druge rolice i centralni neki ce ti riješit problem štelanja multivara ili speedcontrola na serijali...koji planiraš uzimat?

dzeky:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 23 Prosinac, 2009, 13:52:23 ---hehe  ;D

Pa čuj, druge rolice i centralni neki ce ti riješit problem štelanja multivara ili speedcontrola na serijali...koji planiraš uzimat?

--- Kraj citata ---

ma da to sam i mislio,jbt tko ce to ustelat :sad1: :sad1:  a neznam koji bi bio dobar za italjeta formulu50 :headbang:  a naravno da nije za race

giannelli:
bilo koji da uzmes dobro je jer je serijala. uzmi onaj stage6 najjeftinij je ja mislim od ponudenih. najmanji problem na serijali nesto nastelat.

dzeky:

--- Citat: giannelli - 23 Prosinac, 2009, 15:45:20 ---bilo koji da uzmes dobro je jer je serijala. uzmi onaj stage6 najjeftinij je ja mislim od ponudenih. najmanji problem na serijali nesto nastelat.

--- Kraj citata ---

a koje bi rolice trebale ici,vjerojatno ne one koje dobijem s variom,kakav centralni :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju