Tehnički kutak > Tuning skutera

S cim vi stavljate federe kvacila ?

<< < (10/13) > >>

neer:
jooooj igore milice nasa ,,,uzmes stara klijesta za rezat zicu ona bas klijesta izgledaju ko kovacka i namjerno ih istupis osim ako su istupljena ..tak da nema sjecanja opruge.i ladno uvatite stisnete u skripcu i gore su...ili ja takav bilder prstima to stavim , :dontknow:

igor.sb:

--- Citat: neer - 22 Prosinac, 2009, 01:28:21 ---jooooj igore milice nasa ,,,uzmes stara klijesta za rezat zicu ona bas klijesta izgledaju ko kovacka i namjerno ih istupis osim ako su istupljena ..tak da nema sjecanja opruge.i ladno uvatite stisnete u skripcu i gore su...ili ja takav bilder prstima to stavim , :dontknow:

--- Kraj citata ---

vidio sam kak si se patio sa skidanjem onih zelenih za gokija  :icon_tongue:

2 speed mos ti to sam, nisi ti slabic ko ja, tj ko mi

speed:

--- Citat: igor.sb - 22 Prosinac, 2009, 01:29:46 ---vidio sam kak si se patio sa skidanjem onih zelenih za gokija  :icon_tongue:

2 speed mos ti to sam, nisi ti slabic ko ja, tj ko mi

--- Kraj citata ---
ma nije meni to kaj ne mogu,al ekipa da dodje na cugu :laughing7: :laughing7: :laughing7:

dino_sk:

--- Citat: igor.sb - 22 Prosinac, 2009, 01:26:05 ---fala bogu pa ima za kupiti novih osiguraca  :dontknow:

na 50 il rastavljat kvacilo, il u skripac ga stisnut da se ferode stisnu pa samo zakacit

a na bb muka isusova, jednom i nikad vise, skripac, sajla, i poluga od metar i pol i to sa zelenim najmeskima, jedan vuce a drugi lupa cekicem aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ne zelim zamislit kako bi to izgledalo sa crvenim

--- Kraj citata ---
stari je frendu stavljao crvene na vx-a samo sa sarafcigerom  :toothy3:

dhorvat:

--- Citat: dino_sk - 22 Prosinac, 2009, 10:51:48 ---stari je frendu stavljao crvene na vx-a samo sa sarafcigerom  :toothy3:

--- Kraj citata ---

Ja sam plave MHR za Deltu sa žicom navlačio. Odnosno, smo navlačili  :laughing6: :laughing9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju