Tehnički kutak > Tuning skutera

S cim vi stavljate federe kvacila ?

<< < (9/13) > >>

Iwo SR Tuono:
to sam ja bio napisao isto iznad tebe par postova, najbolje je tako...nema natezanja ni nikoji q, a rastavit kvačilo je brzinski posao

CoK:
potpis na radomir.g i Iwo SR tuono .. duze traje ali nema naprezanja,nema ostecenja,ogrebotina i slicno  :icon_thumright:

dino_sk:
na serijskom piaggio kvacilu su oni neki mutavi osiguraci za jednokratnu upotrebu jer ih vise isus nemoze spojit kak su bili , tak sam i ja prije stavljao da rastavljam , al onda je frendu osigurac ispao i rasulo se kvacilo  :laughing3: :laughing3:
to jedino da imam nove osigurace onda da  ;D

igor.sb:
fala bogu pa ima za kupiti novih osiguraca  :dontknow:

na 50 il rastavljat kvacilo, il u skripac ga stisnut da se ferode stisnu pa samo zakacit

a na bb muka isusova, jednom i nikad vise, skripac, sajla, i poluga od metar i pol i to sa zelenim najmeskima, jedan vuce a drugi lupa cekicem aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ne zelim zamislit kako bi to izgledalo sa crvenim

speed:

--- Citat: igor.sb - 22 Prosinac, 2009, 01:26:05 ---fala bogu pa ima za kupiti novih osiguraca  :dontknow:

na 50 il rastavljat kvacilo, il u skripac ga stisnut da se ferode stisnu pa samo zakacit

a na bb muka isusova, jednom i nikad vise, skripac, sajla, i poluga od metar i pol i to sa zelenim najmeskima

ne zelim zamislit kako bi to izgledalo sa crvenim

--- Kraj citata ---
oces mi doc pomoc ??? ??? ??? moram na vxr-a staviti tvrdje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju