Ostalo > Motocikli
moja nova igračka
benelli:
--- Citat: speed - 07 Ožujak, 2010, 22:03:52 ---aha,onda ok,jer po slici je jako labav,nadam se da se nisi s takvim vozio :toothy3:
--- Kraj citata ---
tj nije baš pre labav jer ti kad sjedneš gore onda se vilica izravna i on se zategne a kad sjediš gore lanac treba otprilike 5 centa iči gore dole tj biti labav jer kad skočiš ili neku rupu pokupiš da onda se ne zategne previše,tj na slici je labav ali nisam ga baš previše mora zategnuti
Luka 0101:
--- Citat: speed - 07 Ožujak, 2010, 22:03:52 ---aha,onda ok,jer po slici je jako labav,nadam se da se nisi s takvim vozio :toothy3:
--- Kraj citata ---
lanac na "takvim" motorima mora malo biti labaviji
speed:
--- Citat: benelli - 07 Ožujak, 2010, 22:07:50 ---tj nije baš pre labav jer ti kad sjedneš gore onda se vilica izravna i on se zategne a kad sjediš gore lanac treba otprilike 5 centa iči gore dole tj biti labav jer kad skočiš ili neku rupu pokupiš da onda se ne zategne previše,tj na slici je labav ali nisam ga baš previše mora zategnuti
--- Kraj citata ---
da to mi je jasno,ali je bio prelabav :toothy9:
Luka 0101:
čisto znatizelje radi.. kolko ju cjenis..
edit: tek sam sad vidio da je na trznici... sry
benelli:
--- Citat: speed - 07 Ožujak, 2010, 22:10:20 ---da to mi je jasno,ali je bio prelabav :toothy9:
--- Kraj citata ---
je :icon_thumright:
--- Citat: Luka 0101 - 07 Ožujak, 2010, 22:10:47 ---čisto znatizelje radi.. kolko ju cjenis..
edit: tek sam sad vidio da je na trznici... sry
--- Kraj citata ---
da 1500 eura ipak je tak slozena masina nema ni 5 radnih sati,a izvana se vidi na slikama kakva je tako da nemam puno sta pricat osim da su vilice i amortizer super i nove gume,lanac i lančanici
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju