Općenito > Generalno o skuterima
TGB 101R - prvih 1000km
Baptista:
Pozdrav! Evo i ja čekam da TGB-ovi dođu u Hrvatsku, no za razliku od tebe ja ću kupiti 303r black hawk, pa me zanima koja je razlika (101r i 303r) i da li je to uopće dobar, kvalitetan skuter!
Daj još samo reci koliko ti ide kad si skinuo blokade i gdje se one nalaze (možda bi ja sam skinuo kad prođem tehnički)?
Hvala :headbang:
ushirlo:
svi ti imaju isti motor.......... morini + mikuni karburator............
razlika je više manje samo u dizajnu.........
i laser ima 14 cola kola......
od blokada imaš..... na auspuhu slipo crivo...
................prstenac u variomatu................
................ i neki kuac na karburatoru..................
kitova za taj motor imaš podosta što 50cc što 70cc............
enigma:
--- Citat: vlasnikTGBa - 07 Kolovoz, 2006, 16:22:11 ---I ja baš mislim da karburator nije najbolje podešen! Budem vidio kaj će biti idući tjedan.
Inače, blokadu su mi skinuli na prvom servisu i garancija mi je još uvijek važeća.
--- Kraj citata ---
koliko si platio skidanje blokade u servisu?
filiplatinovicz:
--- Citat: Baptista - 08 Kolovoz, 2006, 04:42:06 ---Pozdrav! Evo i ja čekam da TGB-ovi dođu u Hrvatsku, no za razliku od tebe ja ću kupiti 303r black hawk, pa me zanima koja je razlika (101r i 303r) i da li je to uopće dobar, kvalitetan skuter!
Daj još samo reci koliko ti ide kad si skinuo blokade i gdje se one nalaze (možda bi ja sam skinuo kad prođem tehnički)?
Hvala :headbang:
--- Kraj citata ---
TGB su dobri skuteri, nemas frke... no sa skidanjem blokade ipak sačekaj prvih soma km! mašina se treba u miru razradit! :glasses9:
eladio:
..mnogi vidim zaboravljaju na razradu..
hm..
tu treba neki clanak vidim ja na stranicu staviti :toothy3:
tko ce? ako nece nitko, ja cu :redface:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju