Tehnički kutak > Tuning skutera

minarelli - overrange i anlaser

<< < (4/5) > >>

Pupo:

--- Citat: pajo - 22 Prosinac, 2009, 15:08:04 ---a kad bi npr. stavio radilicu duzu od malagutija di ima viska 4mm onda bi se moglo zavrnut saraf na radilici.???

--- Kraj citata ---

Neznam koliko bi remen izdržao, pošto vjerojatno nebi bio u ravnini sa zadnjim polutkama pošto pogon ide prije varija!

pajo:

--- Citat: Pupo - 22 Prosinac, 2009, 20:05:39 ---Neznam koliko bi remen izdržao, pošto vjerojatno nebi bio u ravnini sa zadnjim polutkama pošto pogon ide prije varija!

--- Kraj citata ---
trebalo bi isprobat pošto iza npr.mutivara za malaguti f12 dolazi podloška od 4mm za dužu radilicu.
mislim da bi bilo mijesta za stegnut maticu na radilice e sad jedino za stavit polutke i vario u centar ali imam baš doma dužu radilicu pa mogu izmijerit dužinu zubi ako nekom treba??

tomof10:
a jeli u mene u malagutiju f10 1998 god. jos je u njemu serijska radilica jeli u mene duza ili kraca radilica po ovom opisu sto ste napisali gore ja bi reko da je kraca?

pajo:

--- Citat: tomof10 - 22 Prosinac, 2009, 23:32:20 ---a jeli u mene u malagutiju f10 1998 god. jos je u njemu serijska radilica jeli u mene duza ili kraca radilica po ovom opisu sto ste napisali gore ja bi reko da je kraca?

--- Kraj citata ---
nebi trebalo? ako viri ko na slici onda je.ali sumljam??

tomof10:
u mene je kratki blok i svakako mora viriti!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju