Tehnički kutak > Tuning skutera
minarelli - overrange i anlaser
robert:
na skuteru imam overrange i montirao sam sve po uputama gore.
to znači skinuo sam kvačilo anlasera. sad dali je ikako teoretski moguće vratit anlaser a da ostane overrange gore?
flomo:
ja sam kupio isto mhr multivar za minarelli i nemogu stavit anlaser...moro sam sve komplet izvadit,,i dobio sam ko "podlosku",,a to ide na mjesto di su bili oni ko zubi od anlasera....
dhorvat:
--- Citat: robert - 20 Prosinac, 2009, 16:45:28 ---na skuteru imam overrange i montirao sam sve po uputama gore.
to znači skinuo sam kvačilo anlasera. sad dali je ikako teoretski moguće vratit anlaser a da ostane overrange gore?
--- Kraj citata ---
Bilo bi moguće kad bi taj kuplung anlasera koristio maximalno 4 mm na radilici jer u tom slučaju bi se stavila radilica i polutke sa novijih malagutija i stvar rješena :headbang: Ajmo, mjerite kolko milimetara radilice "zauzima" kuplung anasera :laughing7:
robert:
--- Citat: flomo - 20 Prosinac, 2009, 16:54:00 ---ja sam kupio isto mhr multivar za minarelli i nemogu stavit anlaser...moro sam sve komplet izvadit,,i dobio sam ko "podlosku",,a to ide na mjesto di su bili oni ko zubi od anlasera....
--- Kraj citata ---
i kakve to veze ima sa mojim pitanjem naravno osim da imaš mhr variomat gore?
@horvat: imam novu malossi radilicu gore i nema boga da nju sada mjenjam samo radi anlasera.
speed:
--- Citat: robert - 20 Prosinac, 2009, 17:00:38 ---i kakve to veze ima sa mojim pitanjem naravno osim da imaš mhr variomat gore?
@horvat: imam novu malossi radilicu gore i nema boga da nju sada mjenjam samo radi anlasera.
--- Kraj citata ---
stari kurblaj samo,nema elektro :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju