Sportski kutak > Sve vezano za utrke
scooter cross u hrvatskoj
2TDottore:
hm.....ima raznih nacina kako zaradit 500eura.....ima brzi nacin i spori nacin.....brzi nacin je u vecini slucajeva na granici zakona....XD... a spori je dug i mukotrpan sa dosta odricanja....sad procjeni koji ti je drazi.....XD
btw....ja bi isto radje vozio ovaj cross nego cestovne utrke skutera....al prvo bumo probali cestu pa cemo onda razmisljat da se prebacimo na makadam i blato... :laughing7:
cosa_wp:
--- Citat: 2TDottore - 19 Prosinac, 2009, 14:59:37 ---hm.....ima raznih nacina kako zaradit 500eura.....ima brzi nacin i spori nacin.....brzi nacin je u vecini slucajeva na granici zakona....XD... a spori je dug i mukotrpani sa dosta odricanja..sad procjeni koji ti je drazi.....XD
btw....ja bi isto radje vozio ovaj cross nego cesrovne utrke skutera.... :toothy10:
--- Kraj citata ---
oke nabavio bi ja 500e nije to problem ali nemogu ja sad naturpijati vx-a svog kad bi s njim vozio to bi se razjebalo nego bi morao kupiti nes od 50 kubika????
2TDottore:
naravno da nebi vozio sa vx-om....treba nabavit neku pedesetku po mogucnosti u cim losijem stanju i bez papira jer tu nema nikakve sminke.....
blopuh1@htnet-dsl:
Pa dottore onda treba u savezu predložit i scooter cross pa da vidimo šta bi rekli
2TDottore:
--- Citat: blopuh1@htnet-dsl - 19 Prosinac, 2009, 15:03:41 ---Pa dottore onda treba u savezu predložit i scooter cross pa da vidimo šta bi rekli
--- Kraj citata ---
odi tam i predlozi.... ;D
nemogu se ni dogovorit oko normalnog cestovnog ph jer su poluidijoti u upravi.....a di bi jos s crossom razbijali glavu..... :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju