Sportski kutak > Sve vezano za utrke
scooter cross u hrvatskoj
cosa_wp:
--- Citat: 2TDottore - 19 Prosinac, 2009, 15:03:10 ---naravno da nebi vozio sa vx-om....treba nabavit neku pedesetku po mogucnosti u cim losijem stanju i bez papira jer tu nema nikakve sminke.....
--- Kraj citata ---
pa da to znam eto ja sam za samo treba nabavit neku 50-ku za male pare????!!!!!!uostalom volio bi i koji put probati mal vozit sa nekom naturpijanom pilom po stazi jel sta ako sam totalni baksuz i to shvatim kad ulozim sve pare?????????
blopuh1@htnet-dsl:
a da tu si u pravu
2TDottore:
--- Citat: cosa_wp - 19 Prosinac, 2009, 15:06:47 ---pa da to znam eto ja sam za samo treba nabavit neku 50-ku za male pare????!!!!!!uostalom volio bi i koji put probati mal vozit sa nekom naturpijanom pilom po stazi jel sta ako sam totalni baksuz i to shvatim kad ulozim sve pare?????????
--- Kraj citata ---
pedesetku bez papira nadjes di oces.....
a to dal si totalni baksuz mos videt i sa svakodnevnom voznjom po cesti....za to ti netreba staza.....
cosa_wp:
--- Citat: 2TDottore - 19 Prosinac, 2009, 15:09:41 ---pedesetku bez papira nadjes di oces.....
a to dal si totalni baksuz mos videt i sa svakodnevnom voznjom po cesti....za to ti netreba staza.....
--- Kraj citata ---
pa čuj po cesti vozim ko i svaki motorist nis posebno inace sam od malih nogu u voznji sam bi vozio os auto ili bilo sta
ja vec 2 godine vozim auto mislim nema to nikake veze sam kazem a jel imas ti kakvu 50-icu na vidiku bez papira!!!!!!!
luna500rr:
Kupis po otocima starog malagutija, neosa, kod nas se prodavao i neki prastari nrg ac bubanj skroz ispravan za 50e bez papira(mislim da je ukraden u njemackoj)...
Stavis base kit + mrvicu jaci auspuh 1000-2000kn(ovisi sto nadjes polovno)...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju