owdje sam sad cula hrpu gluposti! a poŠto widim da nekima to nije skupo, neznam kaj su cekali owih zadnjih pet sezona i zbog cega nisu iŠli na utrke... nego pametuju preko foruma?!?! Ja sam wozila i klasu 50 i klasu 70... i znam koliko nowaca i truda iziskuju obje klase...i treca na kraju!
najlakŠe je pametowat...a ne sudjelowat!
meni nebi bio ni problem složiti i uložiti u motor........nego, najveći problem je, poslije svega,kada dođem na utrku, da moram masno platit da startam, pa gorivo do utrke, i što sam relativno daleko od same staze i nemogu recimo kada mi pukne otići malo vježbati,npr mjesec dana prije utrke il kada ima slobodan termin da mogu iznajmit stazu.......znači tu već gubim......skutere sam slabo vozio, samo motore.......opet postoji problem, što se treba uvozat na skuter,jer ga neznam voziti........tu trebam dosta treninga........
nemoraš ti odmah sastaviti motor da budeš prvi......prva sezona je uvijek teška i ona prođe, to možeš rješiti skoro i sa standardnim skuterom, samo da ga dobro poštelaš i to je to.......a onda kasnije kemijaš i dorađuješ......
opet, kod mene, neznam nikoga tko vozi trke sa skuterom,znači nigdje u slavoniji......a i kod nas se nevozi, bilo jedne godine u vinkovcima,prije možda 5 godina sam bio tamo.......i to je to,sječam se.....mislim da je bila klasa 50cc, pobjedio dečko sa yamahom slider,plava.......i motor je jako dobro išao......a nije puno uloženo u njega......