Tehnički kutak > Tuning skutera
koji spuh preporučujete za italjeta formulu LC50
dzeky:
--- Citat: igor.sb - 18 Prosinac, 2009, 19:47:57 ---sta nisu formule lc imale serijski rezo spuh giannelli mislim
Mr J je imo takvu serijala isla 100 :toothy11:
il je on to zabrijavao
--- Kraj citata ---
pa da isao je i moj 110 :icon_biggrin: ali spuh je sada malo u kur*u pa bih uzeo drugi,a neznam ciji je. Sto ti kazes na to kako bi radio na TT-u serijala,bhece se rasipat. Ili da malo uredim stari spuh,razrezem i ocistim i stavim novu spuzvu na prigusivac ::) :toothy10:
mario_f15:
--- Citat: dzeky - 18 Prosinac, 2009, 20:18:29 ---pa da isao je i moj 110 :icon_biggrin: ali spuh je sada malo u kur*u pa bih uzeo drugi,a neznam ciji je. Sto ti kazes na to kako bi radio na TT-u serijala,bhece se rasipat. Ili da malo uredim stari spuh,razrezem i ocistim i stavim novu spuzvu na prigusivac ::) :toothy10:
--- Kraj citata ---
ja to nikad nebi radio.........rezao spuh.........zasto ga rezat??
pofarbas ga......vuna nova...
jedino ako se bas raspo iznutra... :toothy11:
dzeky:
--- Citat: mario_f15 - 18 Prosinac, 2009, 20:40:19 ---ja to nikad nebi radio.........rezao spuh.........zasto ga rezat??
pofarbas ga......vuna nova...
jedino ako se bas raspo iznutra... :toothy11:
--- Kraj citata ---
frende u tome i je frka sto se raspao unutra :icon_biggrin: s tim sam spuhom prosao 20000km :frajer: pa mislim da je doslo vrijeme za novog. Ali ipak me strah kako bi bilo s TT-om da nebi bil odijelova p ocesti :laughing9:
nrg extreme:
zašto bi bilo dijelova po cesti.pa stavljaš base auspuh, nećeš stavit neki auspuh za midrace ili jači.
staviš tt,zx,extra itd i vozi.dobiješ dosta u odnosu na serijski auspuh i traje dugo.
dzeky:
--- Citat: nrg extreme - 18 Prosinac, 2009, 21:04:09 ---zašto bi bilo dijelova po cesti.pa stavljaš base auspuh, nećeš stavit neki auspuh za midrace ili jači.
staviš tt,zx,extra itd i vozi.dobiješ dosta u odnosu na serijski auspuh i traje dugo.
--- Kraj citata ---
pa da to sam i mislio,netko mi je ovdje rekao da bi mogao riknut pa me malo ustrasilo :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju