Tehnički kutak > Tuning skutera

koji spuh preporučujete za italjeta formulu LC50

(1/7) > >>

dzeky:
evo da se nadovezem :icon_biggrin:   koji spuh preporučujete za italjeta formulu LC50,na njemu je sve serijala.Nista posebno ne mislim sredivat samo bih volio dobiti na zvuku i malo na brzini. Do sada sam kupio rolice lakse i centralni  i male federčiće :frajer: koje naravno planiram ukomponirat.Bilo bi super da odg tko je imao slicnih iskustava ali naravno svaki odg je dobro dosao :help: :laughing1:

tnx

Iwo SR Tuono:
to je morini ja mislim, stavi lasera npr  :icon_biggrin: :icon_biggrin: taman malo jači spuh što se tiče base klase a bude ti i za kit  :)

dzeky:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 18 Prosinac, 2009, 09:23:08 ---to je morini ja mislim, stavi lasera npr  :icon_biggrin: :icon_biggrin: taman malo jači spuh što se tiče base klase a bude ti i za kit  :)

--- Kraj citata ---

a neznam stavio bi TT,mislim da i nije nesto kvalitetan!??? koliko mislite da bi trajao na srijali otprilike? :toothy9:

wonderkid:
ili obrnuto kako bi serijala trajala s tt-om :icon_biggrin: :icon_biggrin: tt je najbolji uz zx za serijalu i usto nije skup

dzeky:

--- Citat: wonderkid - 18 Prosinac, 2009, 13:40:23 ---ili obrnuto kako bi serijala trajala s tt-om :icon_biggrin: :icon_biggrin: tt je najbolji uz zx za serijalu i usto nije skup

--- Kraj citata ---

a sad si me ustrasio,pa TT vrti do 9000 nije to bas :toothy10: puno,neznam koliko vrti serijala,mozda tko zna :icon_biggrin: :headbang:
A sto mislis da bi osla onda serijala na TT-u :sad1:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju