Tehnički kutak > Tuning skutera

feder kurble-piaggio???

(1/5) > >>

R@kija:
daj jel mi moze neko poslikat samo kak dođe feder kurble na piaggio/gilera 50ccm

naci feder pa onaj polumjesec gore!

giannelli:
nemogu trenutno slikat, al koliko se sjecam treba onu 'kuku' na federu zakacit za deklo, onda drugi kraj okrenut za puni krug da zapne za mjesec.. tako nekako. :S

_r0bi_:
...aj kad ste vec dosli do kurble...neznam kako se feder montira :dontknow:...neg ja imam jedan drugi problemcic....neki dan sam palio motor....i kad ga zakurblam...kurbla ostane dole uopce se nevrati....i tak svaki put :angry7:...e sad me zanima a kad ju vracam onak "cvilka" pomalo....dali bi taj moj problem mogao rijesit WD-40..... ??? :toothy10:

zL!Ko:
WD je meni rjesio al na kratki period, znaci 5 dana je islo kako treba a onda ponovo stekalo. Stavio sam lancol od ine par kapi i dura vec dugo. Iako bi bolje bilo stavit mast, onu grafitnu ili kako vec.

E sliko bi ti onaj sistem sa federom al sam u govnima zbog skole pa ti mogu navecer ako neko ne stavi ranije.

_r0bi_:

--- Citat: zL!Ko - 18 Prosinac, 2009, 14:56:40 ---WD je meni rjesio al na kratki period, znaci 5 dana je islo kako treba a onda ponovo stekalo. Stavio sam lancol od ine par kapi i dura vec dugo. Iako bi bolje bilo stavit mast, onu grafitnu ili kako vec.

E sliko bi ti onaj sistem sa federom al sam u govnima zbog skole pa ti mogu navecer ako neko ne stavi ranije.

--- Kraj citata ---

....ok i mislio sam da je to problem....znaci kurbla je ostala "suva"....hahah a dobit ce zejtina.... :happy6:
....tnx Zliko.... :notworthy: :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju