Općenito > Generalno o skuterima

Pun gas(don't try this at home:)

<< < (2/8) > >>

cosa_wp:

--- Citat: Aerox007 - 16 Prosinac, 2009, 18:34:06 ---pa kaj se smije na hladan motor full gas nabijat?...BTW ti 10 minuta drzis full gas sa kotacem u zraku???

--- Kraj citata ---

a sta ti je to bitno nebi valjda to htjeo napraviti sa svojom pilom??????

Aerox007:
da ziher moja pila se prvo grije 10minuta onda lagana voznjica 5 minuta i onda ubijem boga u njemu :toothy10:...
"Opcenito" me zanima za ubuduce

cosa_wp:

--- Citat: Aerox007 - 16 Prosinac, 2009, 18:37:23 ---da ziher moja pila se prvo grije 10minuta onda lagana voznjica 5 minuta i onda ubijem boga u njemu :toothy10:...
"Opcenito" me zanima za ubuduce

--- Kraj citata ---

aha ma ako bi ga prvo zagrijo malo nebi mu nista bilo 100 posto!!!!!!!!!

dhorvat:

--- Citat: cosa_wp - 16 Prosinac, 2009, 18:40:17 ---aha ma ako bi ga prvo zagrijo malo nebi mu nista bilo 100 posto!!!!!!!!!

--- Kraj citata ---

Pogotovo ako je dobro složeno  :icon_thumright:

Znači ti bi ga mogo 2 godine u komadu vrtit sa nadolijevanjem benzina i ulja  :toothy3:

BTW. motor bi bio u iberturaži i skurio bi karike nakon par minuta i moš radit polugeneralku odma  :laughing7:

Aerox007:

--- Citat: dhorvat - 16 Prosinac, 2009, 18:45:07 ---Pogotovo ako je dobro složeno  :icon_thumright:

Znači ti bi ga mogo 2 godine u komadu vrtit sa nadolijevanjem benzina i ulja  :toothy3:

BTW. motor bi bio u iberturaži i skurio bi karike nakon par minuta i moš radit polugeneralku odma  :laughing7:

--- Kraj citata ---

gle da nes zajebe tebe bi okrivio :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju