Općenito > Generalno o skuterima

Pun gas(don't try this at home:)

<< < (3/8) > >>

dhorvat:

--- Citat: Aerox007 - 16 Prosinac, 2009, 19:07:06 ---gle da nes zajebe tebe bi okrivio :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

:director: :bootyshake:

seba:

--- Citat: Aerox007 - 16 Prosinac, 2009, 18:34:06 ---pa kaj se smije na hladan motor full gas nabijat?...BTW ti 10 minuta drzis full gas sa kotacem u zraku???

--- Kraj citata ---
sve se moze kad se hoce :icon_biggrin:
ma ja se salim,samo bi budala to radila sa skuterom
zgrije se na leru i na pocetku ne odma full gas i to je to
dalje samo gas :hbusa:

Aerox007:
Pricam o ovak necemu sam cijelo vrijeme pun gas bez pumpanja:

dhorvat:
Skuter ionako nije klasičan 2T na brzine jer se takav motor vozi na najjačoj snazi samo par trenutaka prije nego kaj se prešalta. S druge strane, skuteri su cijelo vrijeme pri toj "špici" okretaja gdje je najjači i svako odstupanje preko tih obrtaja je zapravo taj famozni REDZONE u koji nije poželjno ulaziti.  :laughing7:

1000 okretaja u crvenom i prsteni (odnosno karike) se tope od temperature i smanjio si si vijek trajanja motora. A još k tome na "praznom hodu" kad ga zavrtiš on bi nabirao okretaje dok se nebi razletio ili dok mu struja ne počne ograničavati to. U svakom slučaju, to izbjegavati raditi  :nono: Nije cvajo za svakoga, isto kak za guske nije sijeno  :icon_tongue:

Aerox007:

--- Citat: dhorvat - 16 Prosinac, 2009, 19:21:58 ---Skuter ionako nije klasičan 2T na brzine koji se vozi na najjačoj snazi samo par trenutaka prije nego kaj se prešalta. S druge strane, skuteri su cijelo vrijeme pri toj "špici" okretaja gdje je najjači i svako odstupanje preko tih obrtaja je zapravo taj famozni REDZONE u koji nije poželjno ulaziti.  :laughing7:

1000 okretaja u crvenom i prsteni (odnosno karike) se tope od temperature i smanjio si si vijek trajanja motora. A još k tome na "praznom hodu" kad ga zavrtiš on bi nabirao okretaje dok se nebi razletio ili dok mu struja ne počne ograničavati to. U svakom slučaju, to izbjegavati raditi  :nono: Nije cvajo za svakoga, isto kak za guske nije sijeno  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

ja sam prvi koji to nebu radil, a i sam si videl kak sam kit razradil...sam me zanimalo jer ima jedna budala kaj dojde sa f12 warriorom i onda ga na nogari turira i skut ide preko 12 soma rpm-a

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju