Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

obrisan post sa slikom.

<< < (2/4) > >>

eladio:
mozda ga jezadesilo to sto vise "pjesaci" nemaju mogucnost postanja na oglasima, dok ne preskoce 50 postova  :dontknow:

Pupo:

--- Citat: eladio - 15 Prosinac, 2009, 23:04:51 ---mozda ga jezadesilo to sto vise "pjesaci" nemaju mogucnost postanja na oglasima, dok ne preskoce 50 postova  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Ugasi im podforum totalno, da ga uopće nevide pa da nema problema  :)

duje87:

--- Citat: Pupo - 15 Prosinac, 2009, 23:06:19 ---Ugasi im podforum totalno, da ga uopće nevide pa da nema problema  :)

--- Kraj citata ---

i kome cu onda ja prodavat dijelove? tebi?

ideja s nemogucnosti postanja ekipi s manje od 50,pa nek se stvai va ki 100 postova je skroz ok,al da i ne vide oglase,to nijeu redu,jer ima dosta njih kojima oglasnik sluzi saamo za nac koji dio sta in fali i sl..

Akafadam:
i ja se slazem...npr dosao sam na forum uglavnom samo kako bi mogao prodat/kupit  djelove neke,a nemam vremena sad za nabijanje i spammanje okolo samo da bi mogao doc do Prodaje...a NIkad nisam zajebao nekoga niti najmjeravam gle koj poklon dobijem za vrijeme darivanja  ;D  ali slazem se za ove magnupe kojidodu ovdje samo da zajebu nekog i naprave si novi acc kad se sazna da su pizze...ajd jos 15ak poruka imam pa sam u klubu... :headbang:

wonderkid:
za sve pravila vrijede jednako  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju