Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
obrisan post sa slikom.
dhorvat:
Treba ostaviti da vide podforum ali da nemogu postati kako i jest. Makar nije bez veze to tako. Ionako ovi novi članovi mogu biti i sumnjivi i za prodavatelja, ne samo za kupca, tako da potpuno podržavam ideju :headbang:
Čast izuzecima koji su, j#biga, ovaj puta zakinuti... Al pravila su tu i tako mora biti :glasses9:
devil_ma-yela:
--- Citat: dhorvat - 16 Prosinac, 2009, 18:50:12 ---Treba ostaviti da vide podforum ali da nemogu postati kako i jest. Makar nije bez veze to tako. Ionako ovi novi članovi mogu biti i sumnjivi i za prodavatelja, ne samo za kupca, tako da potpuno podržavam ideju :headbang:
Čast izuzecima koji su, j#biga, ovaj puta zakinuti... Al pravila su tu i tako mora biti :glasses9:
--- Kraj citata ---
potpisujem! :icon_thumright:
dhorvat:
--- Citat: Akafadam - 16 Prosinac, 2009, 17:51:01 ---i ja se slazem...npr dosao sam na forum uglavnom samo kako bi mogao prodat/kupit djelove neke,a nemam vremena sad za nabijanje i spammanje okolo samo da bi mogao doc do Prodaje...a NIkad nisam zajebao nekoga niti najmjeravam gle koj poklon dobijem za vrijeme darivanja ;D ali slazem se za ove magnupe kojidodu ovdje samo da zajebu nekog i naprave si novi acc kad se sazna da su pizze...ajd jos 15ak poruka imam pa sam u klubu... :headbang:
--- Kraj citata ---
Evo ja već imam preko 4000 postova i još uvijek mi nedaju na tržnicu jer spammam previše :dontknow: :toothy3:
kengur:
ajd ne sračkajte.mislim da se admin obračao meni a ne svima vama.otvorite si temu.to šta sam ja bio ljut na nekog je moja osobna stvar i ako mi nije po volji opet ču to javno reči. bok
vjeko86:
a još nisi razbio kompjuter,pa šta čekaš :laughing3: :laughing3: :laughing3: :sad3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju