Tehnički kutak > Tuning skutera

busenje cilindra

<< < (11/12) > >>

Zeljac:
ubokte kolko taj guta hehe ko da vozi r1  :toothy9:

x-plorer:
naj vjerovatnije ce biti 2 spec...mislim da bi to trebalo dobro radit

luna500rr:

--- Citat: x-plorer - 17 Prosinac, 2009, 20:05:56 ---naj vjerovatnije ce biti 2 spec...mislim da bi to trebalo dobro radit

--- Kraj citata ---

Neces nista dobit :icon_thumright:
Ako hoces nesto iz serijskog cilindra, skini portmap nekog jaceg 50ccm cilindra, po njemu obrusi kanale, otokari squish na 0,8 (tvornicki je 1,5-1,8 :icon_thumright: ) i ako imas love pukni vertex 40mm s jednom karikom ili klip od polini eva 50 :hello:

Najbolja ti je opcija ako imas nekoga tko ti moze izbusit specijalu, kupi zaribani base (imas u paje malossi sport 70 za 100kn) probusi prvu specijalu na 47,4 i kupi klip i vozi se :happy3:

Ili ako imas volje a nemas puno znanja, uzmi biax i polovni ac cilindar pa se igraj, malo prosiri kanale, digni tajminge, ispuh obavezno dignit 1-1,5mm i prosirit na sve strane i  bala bla bla lalalala.....

x-plorer:
pa hvala na mnogim korisnim informacijama smislut cu vec nesto....

giannelli:

--- Citat: x-plorer - 16 Prosinac, 2009, 23:42:01 ---hmmm ova ideja o 50 mm mi se bas svidja bili radilo to normalno

--- Kraj citata ---
ne stane u svaki cil klip 50mm, npr u moj tropfi je najvise 49,5 i kasnije tokom sljedeci godine cu ga poslat jurci na turpijanje posto je on reko da bi mi mogao nabavit taj klip 49,5mm, pa dovest trofija u stanje tpr-a, neku modular glavu nabit gore ak bude potrebno i midrejs je tu.  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju