Tehnički kutak > Tuning skutera
busenje cilindra
speed:
--- Citat: x-plorer - 17 Prosinac, 2009, 04:12:34 ---pa i nemam bas... sve sto imam je otvoreni spuh stage6 usis i gljiva...i napominjem da bi to bilo samo privremeno rjesenje jer uskoro ide masina od roxa gore...btw nemogu virivat da ima jos budnih
--- Kraj citata ---
gle masina od roxa nije pretjerano jaca,ti busis cyl ja smatran da imas i ostale popratne dijelove...znam da nemas,nisam ni ja imao u startu,ali do svega dodjes vremenom i onda se igras sa svime time...
x-plorer:
pa nemam al polako...kad dodje masina ici ce termo grupa i ostale stvari prjenos i to...kazem samo da bi se volio poigrat malo s ovime jer ionako kad dodje masina ide i drugi cilindar...
speed:
--- Citat: x-plorer - 17 Prosinac, 2009, 04:17:43 ---pa nemam al polako...kad dodje masina ici ce termo grupa i ostale stvari prjenos i to...kazem samo da bi se volio poigrat malo s ovime jer ionako kad dodje masina ide i drugi cilindar...
--- Kraj citata ---
znam stari,prvo ti nabavi minareli masinu,ne mora biti od roxa,pa se onda javi ok?
luna500rr:
::)
S.F. sf2:
nemam iskustva s tim al ja ne bih busio cilindar na 50mm (77cc) ak nemas popratne dijelove rijesene,pogotovo usis i frgazer,hac ak se sjecam dobro vozi 77cc na 26mm frgazeru ak ne i vecem
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju