Tehnički kutak > Tuning skutera

mjerač goriva-ne radi

<< < (2/4) > >>

mario_f15:

--- Citat: speedfight 2 - 13 Prosinac, 2009, 23:49:27 ---heh izvadi pa probaj ako je probusen plovak zakrpaj i tjeraj dalje trebalo bi radit a ako nebudes uspio nista ima uvijek fuš opcija izrazat stiropor u obliku plovka i staviti ga u dosjed gdje sjeda normalni plovak...provjereno radi heh...

--- Kraj citata ---
fušerit......
pa jel moguće da se probio plovak? :toothy12:

speedfight 2:
moguce je da se probio moj je bio probijen i nije pokazivao kak treba ja reko idem ja vidjet sta je a ono on supalj i napunio se gorivom i normalno da nemoze pokazivat kak treba...

mario_f15:

--- Citat: speedfight 2 - 13 Prosinac, 2009, 23:56:13 ---moguce je da se probio moj je bio probijen i nije pokazivao kak treba ja reko idem ja vidjet sta je a ono on supalj i napunio se gorivom i normalno da nemoze pokazivat kak treba...

--- Kraj citata ---
pa da...........
sutra cu ja to vidit.......iskemijat nesta :toothy3: :toothy3:

Zeljac:
a mozda ti je jednostavno i zahrđo to se desilo jednom decku na forumu ne kuzim na koju foru valjda se vozio stalno na rrezervi

mario_f15:

--- Citat: Zeljac - 14 Prosinac, 2009, 15:25:42 ---a mozda ti je jednostavno i zahrđo to se desilo jednom decku na forumu ne kuzim na koju foru valjda se vozio stalno na rrezervi

--- Kraj citata ---
a nemam pojma............al kad sam gledao to......nista nije koroziralo i zapeklo........... ;D
budem jos pogledo........

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju