Tehnički kutak > Tuning skutera

mjerač goriva-ne radi

(1/4) > >>

mario_f15:
e ovako ....neradi mi mjerac goriva na foxu..tj radi al ne pokaziva dobro....kad natocim goriva npr pun rezervar ono jedna crtica ili ni jedna......
uglavnom ne pokazuje dobro.....
sad sam ja to malo gledo.....imaju 4 vijka i taj mjerac ide vani....al sam vidio da ima neka kugla (kao plovak) i koliko sam skuzio da nemoze proci kroz rupu da ide van....
a sad neznam ni sam...nisam se usudio bas puno dirat oko toga......pa ako je neko nekad imao problema oko toga da mi pomogne..
i da mi kaze jesu svi mjeraci isti od minarellia ili bas trebam uzet za foxa?
hvala unaprijed....... :icon_thumright:

mario_f15:
jel zna itko ........ ::)

speedfight 2:
meni na speedfightu nije mjerio kako treba pa sam ga izvadio van i uocio da je napunjen gorivom jer ima rupu na sebi ispraznio sam gorivo i zakrpao rupu sa tekucom plastikom i drzi cijelo ljeto i tocno pokazuje...

mario_f15:

--- Citat: speedfight 2 - 13 Prosinac, 2009, 23:40:25 ---meni na speedfightu nije mjerio kako treba pa sam ga izvadio van i uocio da je napunjen gorivom jer ima rupu na sebi ispraznio sam gorivo i zakrpao rupu sa tekucom plastikom i drzi cijelo ljeto i tocno pokazuje...

--- Kraj citata ---
aj da se napokon neko sjetio odgovorit........ :toothy11:
mislim da se kod mene moze izvadit van....jer imaju 4 vijka i odvrne se...... :toothy11:
budem sutra probo....

speedfight 2:
heh izvadi pa probaj ako je probusen plovak zakrpaj i tjeraj dalje trebalo bi radit a ako nebudes uspio nista ima uvijek fuš opcija izrazat stiropor u obliku plovka i staviti ga u dosjed gdje sjeda normalni plovak...provjereno radi heh...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju