Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Runner Vx

<< < (179/214) > >>

fic:
daj dottore nebudi smijesan.... ja sa svojim iliti bivsim tvojim imao sam nexusa prvih 10 metara starta poslije nexus prestigne.... a dosta vxr-ova je moj naprao... tako da nema govora da je sa 250 nezamjetna razlika... s tim da moras gledat da sam ja imao speed control, delta, torq i zvono....

em 250 ide bolje i to dosta, em ljepse pali, a i ima puuuno vise momenta...

a i za getribu ima jedna dobra šema al necu nis govoriti o tome dok ne slozim...

ako mi ne vjerujes dofuraj mi nekog vxr-a dobrog s multivarom... ja cu svoju masinu 250 vratit na serijalu pa ces vidit....

sven_vx:
gledaj dottore,nabavi nekog vxr-a serijskog pa cemo usporedit sa mojim..ja jos nisam ni servis napravio..remen je star itd..al me zanima razlika..naspram vx-a kad sam imao slozenog mi dostaa jace cupa.. :)

steeef:

--- Citat: 2TDottore - 08 Studeni, 2010, 21:06:34 ---decki moji kaj vam ja mogu kai neznate gas davat....moja obadva vxra dok su bila kod mene ju jela i sp-ove i sve 250 po gradu a to kai se vi neznate vozit toe vas problem....mladi ste budete naucili....

a kai se tice vxrova moja ljubav prema njima je zavrsila ne mislim vise ni jednog kupovat tak da nista od usporedjivanja vise.....

i pored mene....jer nemam vise nis drugo osim zipa....xD

--- Kraj citata ---

sam si zabil malo da te sve 250tke su čamci koi su teži 40 50 kila od tvog vxra ;)

marko209vx:
vaozio sam ja od speeda vxr kad je na njemu bila 250 masina, i razlika je vise nego ocita...puno bolji moment, nema one rupe ko kod vxr.a kad pocne sporije ubrzavat...sa dvojcom da ne govorim...po krajnjoj brzini nema neke razlike, zbog same getribe ali ubrzanje i momet ima itekako

sven_vx:

--- Citat: marko209vx - 08 Studeni, 2010, 21:27:37 ---vaozio sam ja od speeda vxr kad je na njemu bila 250 masina, i razlika je vise nego ocita...puno bolji moment, nema one rupe ko kod vxr.a kad pocne sporije ubrzavat...sa dvojcom da ne govorim...po krajnjoj brzini nema neke razlike, zbog same getribe ali ubrzanje i momet ima itekako

--- Kraj citata ---
bas osjetim kako motor pocupa..vx nije ni blizu toliko cupao i punio km/h ko sada sa ovom masinom.. :dontknow:

makar se ja i dalje nadam da ce to jos bolje ici kad se napravi servis..treba rolice,remen,ulja,filtere itd promjenit pa cemo vidjet kako ide..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju