Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner Vx
steeef:
eh sad,uopće je bezveze govorit kaj se isplati a kaj ne..svko vadi iz svoje kese..
getriba ga nebi izašla sigurno više nego ove kaj se prodaju za vxrove.
ko voli nek izvoli.
2TDottore:
da je tome tako onda bi svi koji voze utrke dali tome nekome da im radi zupcanike od getriba da je to tako jeftino....ak imas nekog majstora koji radi zupcanike po narudjbi slobodno reci....
steeef:
imam jednog tokara u blizini koi je nedavno radil zupčanike za getribe na strojevima za obardu kamena za firmu u kojoj mi frend radi..
baš budem preispital to.
sven_vx:
--- Citat: 2TDottore - 08 Studeni, 2010, 16:24:12 ---dobar 200 sa multivarom popapa 250 kad god tak da tolko novaca ulozit u tak nesto totalno neisplativo i za tih nekih 5-10km vece krajnje brzine sto je nebitno ....toe moje misljenje...
--- Kraj citata ---
sta se tice ulaganja..da sam htio vxr masinu,nju bi platio 2500kn(naravno govorim o masini u super stanju),a ovako sam nabavio 250 po dosta slicnoj cijeni tako da nije neki ulog..napravit servis i tokom zime skupit lovu za neki variomat i to je to..za mene taman..ne trazim ja da ovaj motor sa tom masinom ide 150,da skace na zadnji itd..vise mi treba da ima momenta za prestic auto itd,a to vx-r masina nije imala..
2TDottore:
vxr masina nije imala momenta za prestic auto....daj nebudi smjesan....normalno da nije ak ides prestizat auto ak se vozis 120....do 120 vxr sa multivarom ide jako fino i mozes prestizat ne jedan nego 10 auti....a ovo da ide 150 je nebitno ni za jednog ni za drugog jer tak i tak se vecinu vremena vozis izmedju 80-120 a sve preko toga ti treba samo ak ides na autoput makar i tamo prek 120 se vec nije ugodno vozit....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju