Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Runner Vx

<< < (159/214) > >>

sven_vx:

--- Citat: malaguti - 30 Rujan, 2010, 20:29:57 ---pa jbt sta je bilo sa tom masinom,nije valjda tajna :icon_biggrin: zasto ju nisi uzeo vec kad si prodao svoju :dontknow:

--- Kraj citata ---
naravno da nije tajna..sve je u zavlacenju..nakraju sam promislio i skuzio da ta masina ocito uopce ne postoji ili je prodana..nesto ocito je sa njom kada je "nezeli prodat".. :dontknow:

malaguti:

--- Citat: sven_vx - 30 Rujan, 2010, 20:33:10 ---naravno da nije tajna..sve je u zavlacenju..nakraju sam promislio i skuzio da ta masina ocito uopce ne postoji ili je prodana..nesto ocito je sa njom kada je "nezeli prodat".. :dontknow:

--- Kraj citata ---
:angry7: :angry7:

jbg steta sta si dao svoju masinu za malo novca i na kraju nista od te 250ccm,ajde nadam se da ces biti zadovoljan sa masinom od vxr-a :icon_thumright:

sven_vx:

--- Citat: malaguti - 30 Rujan, 2010, 20:36:57 --- :angry7: :angry7:

jbg steta sta si dao svoju masinu za malo novca i na kraju nista od te 250ccm,ajde nadam se da ces biti zadovoljan sa masinom od vxr-a :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
a znam da..ona masina je bila totalno nova,osim radilice i glave..al jbg..opeko sam se sad i vise nikada..popusio sam 2000kn bzvz..

PROOF:

--- Citat: sven_vx - 30 Rujan, 2010, 20:28:23 ---to tebe nebi trebalo niti 1% brinut..tak da se bratko ne sekiraj bzvz.. :laughing7:

ak si voljan za italiju i donjest mi masinu,ja ti dam 600€ za nju i sutra mozes krenut..ne pricaj kad neznas koliko je ta masina rijetka u hrv oglasima,a i sire..kad prolistas vecinu hrv oglasa ces skuziti o cemu pricam..

@malaguti-o toj masini pricam.. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ma malo te :sex2: sta se ljutis :-*

devil_ma-yela:
@ PROOF - ti samo na :sex2: misliš  :toothy12:

nekako sam znao da će bit ovako

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju