Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Runner Vx

<< < (158/214) > >>

malaguti:
kupio si masinu od vxr-a? zasto ne stavis svoju masinu? zasto nisi od jurce uzeo masinu 250ccm?

sven_vx:

--- Citat: malaguti - 30 Rujan, 2010, 20:19:18 ---kupio si masinu od vxr-a? zasto ne stavis svoju masinu? zasto nisi od jurce uzeo masinu 250ccm?

--- Kraj citata ---
moja je prodana iz razloga jer je 250 masina bila 100000% bila sigurna za kupnju i onda zajeb..zao mi je sto sam svoju onda bzvz dao za smjesne novce da bi odmah mogao po ovu,ali jbg sta je tu je..nije ni prvi ni zadnji put..prvi put se zaj#bo,drugi put cu vise pazit..  :dontknow:

malaguti:

--- Citat: sven_vx - 30 Rujan, 2010, 20:22:22 ---moja je prodana iz razloga jer je 250 masina bila 100000% bila sigurna za kupnju i onda zajeb..zao mi je sto sam svoju onda bzvz dao za smjesne novce da bi odmah mogao po ovu,ali jbg sta je tu je..nije ni prvi ni zadnji put..prvi put se zaj#bo,drugi put cu vise pazit..  :dontknow:

--- Kraj citata ---
ajoj ti si prodao svoju masinu,a jbg bas si se zeznuo, a sta je bilo sa ovom masinom od jurce ili od koga si vec mislio uzeti?

sven_vx:

--- Citat: PROOF - 30 Rujan, 2010, 20:18:41 ---kak se menni cini jos ce 250ccm masina 2 god sjedat na njega :D

--- Kraj citata ---
to tebe nebi trebalo niti 1% brinut..tak da se bratko ne sekiraj bzvz.. :laughing7:

ak si voljan za italiju i donjest mi masinu,ja ti dam 600€ za nju i sutra mozes krenut..ne pricaj kad neznas koliko je ta masina rijetka u hrv oglasima,a i sire..kad prolistas vecinu hrv oglasa ces skuziti o cemu pricam..

@malaguti-o toj masini pricam.. :icon_thumright:

malaguti:
pa jbt sta je bilo sa tom masinom,nije valjda tajna :icon_biggrin: zasto ju nisi uzeo vec kad si prodao svoju :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju