Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Runner Vx

<< < (148/214) > >>

steeef:

--- Citat: SPecial - 09 Rujan, 2010, 18:52:42 ---
A sta se tice fena i krivljenja plastike,hvala bogu da je plastika,ali kakva? Ja ga lemilicom nisam uspio otopiti.

--- Kraj citata ---

industriskim fenom moreš grijat i povinut bilo kakvu plastiku jer puše topli zrak po površini i tk ju zagrijava a sa lemilicom ju moraš dobro talit da bi to uspel jer toplina jeluje na plastiku samo kroz vrh i na jako malu površinu na plastici..
rezervar ide bez probklema,malo ga zagriješ i stisneš i riješeno...lemilicom ga nikad nebi povinul...

ancoo:
Vece kolo i onda iman estetski Cirkus slabiji start veca krajnja, sa kolon od vx/vxr-a ide on ima momenta za na kolo i malo bolji sut...ima san serisku i slozenu 250, sad iman Kublera nebi ni on bija nesto posebno da neman sve sto iman u to san siguran 90%

marko209vx:
u vezi fena i grijanja rezervara...sta nije jadnro se jebao s tim i rekao da nema snase to zgrijat? sta ti nije lakse od fxr-a nabavit tan i mirna bosna...
ja sam vozio vxr sa 250 masinom i ide puno bolje od 200, ima jeben moment, i konstantno puno brzinu nema ono ko ko vxr-a da dode do 80 i onda sporije ubrzava,ovo dode do 120 samo tako...i nemoze se ni usporedit sa vxr-om, sa dvojcom ide skoro pa isto, ravno, dolje kako oces... s time da ja imam 100kg, sve ima skoro pola manje  ;D....ne brini frende bit ces i vise nego zadovoljan!  :icon_thumright:

steeef:

--- Citat: marko209vx - 10 Rujan, 2010, 11:02:50 ---u vezi fena i grijanja rezervara...sta nije jadnro se jebao s tim i rekao da nema snase to zgrijat? sta ti nije lakse od fxr-a nabavit tan i mirna bosna...

--- Kraj citata ---

jandrina glava je išla dublje unutra i moral je kratit rezervar,tak da se nie radilo o cm ili 2..zato nie mogel sa fenom riješit.
kaj se tiče rezervara od starih runnera iliti kraćih,on je dugačak skoro ko i ovaj ak ne i isto sam ima udubljenje na desnoj strani da more aku se stavit...po meni to nie rješenje jer bi i njega moral malo povinut a ima oko 9 litara dok ovaj ima 12,3.

Drnda:
stefek vam je rekao.. razlika je u tome mjestu za akumulator ...
svakako bi trebalo kemijati.. a vamo imas veci rezervar...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju