Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner Vx
sven_vx:
--- Citat: Drnda-1 - 10 Rujan, 2010, 01:30:44 ---jedino je glupo sto nema duzi prijenos.. jer masina ima snage za iskoristiti ga
--- Kraj citata ---
cudno mi je da nema neke duze getribe..ali vidjet cemo kako ce ic prvo ovo..jedan kaze prekratka,drugi kaze taman..kad probam cu znat rec..
300 masina ima istu getribu kao i 250 ili su drugacije??
Drnda:
to ti nisam siguran, nitko ode nema 300 jos... uglavnom 250 serijala ide bolje od 200 serijale dosta.. barem je kada smo vozili nexus 250 i lik neki bio sa vxrom odnekle.. ide bolje i ubrzanje i krajnja.. po satu od nexusa doslo je do 150kmh .. sad koliko krade, u to necu ulaziti.. lik mi je rekao da je vozio max 155, ja sam sa njim isao 150...
vx:
mašina je karb?
kažu da nexus 250 ide puno bolje od nexusa 300,i u ubrzanju i u krajnjoj. stali su na crtu i gledali :dontknow:
Drnda:
razlika izmedju 200 i 250 je velika, a jos na 200 je bio vozac, a na nexusu nas 2.. i opet ga deremo... a 300 nema.. ipak me kmh sat najvise iznenadio kada je pokazao 150 :o
n0n4m3:
--- Citat: vx - 10 Rujan, 2010, 01:49:15 ---mašina je karb?
kažu da nexus 250 ide puno bolje od nexusa 300,i u ubrzanju i u krajnjoj. stali su na crtu i gledali :dontknow:
--- Kraj citata ---
kako koji .. 2 prijatelja imaju nexusa 250 .. jedan ide brze neg moj vxr drugi sporije .. a sta sam na crtu s vxrom i s nexusom 300 i od semafora do semafora nema sanse .. krajnja je sigurno veca.. ali pristigne me tek kad ja svoju krajnju dostignem .. onda pomalo ode nexus
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju