Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner Vx
sven_vx:
posto je lose vrijeme u zadnjih 15 dana :icon_biggrin: danas sam odlucio skinut felge i sutra ih dat na lakiranje da se i to zavrsi..bitubici dolaze sredinom 6mj i vilice cu ispolirat kada mi Doc da biax..za diskove se jos premisljam,tako da kada naidem na nesto dobro cu uzet.. :hello:
nanovo je popjeskaren auspuh jer sam se vozio po kisi i zasusila se sva ona prljavstina i nemrem to skinut dolje i dao sam popjeskarit poklopce amortizera pa cu ih prec sa mat crnim sprejem..dok je motor vec rastavljen skinuo sam i amortizere da ih ispoliram jer su dobili malo hrde od pranja motora itd..sad se jos samo premisljam u vezi opruga amortizera dali u crnu ili bijelu boju..prijedlozi? :)
pixa.93:
bijelu
marko209vx:
ako mogu primjetit ti si ove bitubo narucio vec jedno 7 puta i svaki put dolaze za mjesec dana.... ::)
sven_vx:
--- Citat: marko209vx - 23 Svibanj, 2010, 23:04:36 ---ako mogu primjetit ti si ove bitubo narucio vec jedno 7 puta i svaki put dolaze za mjesec dana.... ::)
--- Kraj citata ---
cekaj pa ces vidjet,sta da ti drugo kazem.. :icon_thumright:
marko209vx:
--- Citat: sven_vx - 24 Svibanj, 2010, 00:21:03 ---cekaj pa ces vidjet,sta da ti drugo kazem.. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ma ne kazem ja da ti lazes, nemoj krivo shvatiti, ali ono :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju