Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Runner Vx

<< < (135/214) > >>

steeef:

--- Citat: sven_vx - 24 Svibanj, 2010, 00:21:03 ---cekaj pa ces vidjet,sta da ti drugo kazem.. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

meni stigli i amorti su prejebeni :D

da,ak ga misliš prodavat uzalud tučeš pare u njega jer nebudeš dobilo ni onolko kolko budeš ražil za njega a kamoli kolko si ulupal..

pixa.93:

--- Citat: stefek - 24 Svibanj, 2010, 09:36:16 ---meni stigli i amorti su prejebeni :D

da,ak ga misliš prodavat uzalud tučeš pare u njega jer nebudeš dobilo ni onolko kolko budeš ražil za njega a kamoli kolko si ulupal..

--- Kraj citata ---

a vjerojatno nemisli cim to sve kupuje za njega

steeef:

--- Citat: pixa.93 - 24 Svibanj, 2010, 10:10:27 ---
a vjerojatno nemisli cim to sve kupuje za njega

--- Kraj citata ---

pogledaj onda u oglasniku pa reci.

sven_vx:

--- Citat: stefek - 24 Svibanj, 2010, 09:36:16 ---meni stigli i amorti su prejebeni :D

--- Kraj citata ---
budem pogledao ako ima slika na bj forumu  :icon_thumright:

a ovo vezano za prodaju..skuter je u prodaji do kraja 6mj i onda ga ostavljam sebi i uzimam nesto jace..ima par kupaca,ali se stalno premisljaju tako da sam ih sve prekrizio..vidjet cemo..ako ode dobro,ako ne isto dobro.. :)

a sto se tice dijelova koje gore stavljam..ako se javi kupac lako ja rijesim bitube frendu i sve ostale dijelove koje stavim tako da si vratim lovu i motor prodam bez tih dijelova..

steeef:
nema još slika...uskoro budu..
tvoj motor naravno i tvoja volja..sam velim uzalud trud i zaebancija ak ga misliš prodat..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju