Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner Vx
2TDottore:
decki moji da ne ulazim opet u raspravu o necem o cem se vec raspravljalo i bila je otvorena tema samo cu reci da ocito nemate srece....ocito nama koji ga poznamo slozi vrhunski spuh a ostalima ne.....a kai vam ja mogu....probajte dodat elvisa na fejsu pa ce i vama onda mozda slozit vrhunski spuh.... :laughing7:
ancoo:
Moguce moguce bas ga iden dodati za frenda
2TDottore:
neznam ja kai prica black rox nit me previse zanima a ja sam samo realan.....danas sam bas bio kod njega i pokazao mi je najnoviji model spuha i dizajn i zavrsna obrada su stvarno vrhunski kao i materijali koji se koriste pri izradi....a radi se samo o titanu i karbonu....znam i kolko kosta svaki pojedini dio spuha tak da cijena je definitivno opravdana.....
sven_vx:
moze lock ove teme..nece uskoro bit updatea,a i bzvz ekipa spamma i baca krafne.. :icon_thumright: :nono:
sven_vx:
evo malo novosti..motor je lakiran u crno-bijelu kombinaciju jer sam bio pao i pogulio desnu stranu tako da sam ga odlucio komplet lakirat..samo se jos premisljam za boju felgi..dali da ostanu crvene ili da polakiram u crno pa stavim bijele trakice,ali to cu odlucit kada vidim kako ce izgledat sa crvenim felgama..slike stavim kada dodu plastike sa lakiranja..:)
planovi do kraja 4mj su sljedeci:polakirat plastike,plastificirat felge,stavit bijele trakice gore,kupit prednji i zadnji disk i jos neke sitnarije..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju