Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Runner Vx

<< < (121/214) > >>

2TDottore:
ancoo rs24/r ne postoji.....bar ja neznam da postoji....aj mi pokazi sliku tog amortizera bas me zanima....ima obican rs24 i rs24/10 stari model i sad ima novi model koji kosta skoro 600eura a stari nesto manje....

a kai se tice stavljanja takvih amortizera na vxra kao sto vec rekoh toe cisto bacanje novaca i samo sminka i patnja za vozit se po nasim cestama a osim toga moraju se modificirati prihvati jer paioli(malossi) nema u prodaji te amortizere za vxra za razliku od bituba koji ima i najbolji model za vxra....

aeroxtuning:

--- Citat: 2TDottore - 05 Ožujak, 2010, 14:58:06 ---da znas sa kojim materijalima radi serdaarevic spuhove i kolko npr kosta kila titana ili kila karbona nebi tak prico....da svi drugi rade sa tim materijalima svi bi spuhovi kostali ko akrapovic a to je oko 500-600eura a serdarevic kosta mozda malo vise ko neki deak ili slicno koji jebeno izgleda ali kupuje kilu materijala za 20eura i od tog radi kompletan spuh....tak da o cem pricamo onda.....;)

a kai se tice tog tvog lea X3 kakve ima veze jer on za skutera ili za hondu ili za ktm-a il ducatija....sve to isto kosta.... ;D

--- Kraj citata ---
znam od cega radi.....ja jos nemam lea....ali opet nema homologaciju,dzaba mu da je rađen od suhog zlata....lako za ova vremena,mada i sad zezaju zbog otvorenih spuhova,a tek ces vidjet kako ce popadati svi ovi homemadi proizvodjaci,daleko od toga da je on los,naprotiv.....

2TDottore:

--- Citat: aeroxtuning - 05 Ožujak, 2010, 15:47:58 ---znam od cega radi.....ja jos nemam lea....ali opet nema homologaciju,dzaba mu da je rađen od suhog zlata....lako za ova vremena,mada i sad zezaju zbog otvorenih spuhova,a tek ces vidjet kako ce popadati svi ovi homemadi proizvodjaci,daleko od toga da je on los,naprotiv.....

--- Kraj citata ---

nece oni popadat nego ce vecina njih doc na neki nacin do homologacije kad ce doc do toga da ce se precesto testirat buka...

ancoo:
Bravo doktore tako je RS24/10 neznan otkud mi taj R  :icon_scratch:

gun_rider:

--- Citat: 2TDottore - 05 Ožujak, 2010, 14:58:06 ---da znas sa kojim materijalima radi serdaarevic spuhove i kolko npr kosta kila titana ili kila karbona nebi tak prico....da svi drugi rade sa tim materijalima svi bi spuhovi kostali ko akrapovic a to je oko 500-600eura a serdarevic kosta mozda malo vise ko neki deak ili slicno koji jebeno izgleda ali kupuje kilu materijala za 20eura i od tog radi kompletan spuh....tak da o cem pricamo onda.....;)

a kai se tice tog tvog lea X3 kakve ima veze jer on za skutera ili za hondu ili za ktm-a il ducatija....sve to isto kosta.... ;D

--- Kraj citata ---

ajde majstore, reci ti meni koliko to košta kilo inoxa...
on za cijeli auspuh ima komad lima koji će savit i napravit plašt, 2 komada lima za iskovat kape, komad rupičastog lima za perforiranu cijev smotat...par zakovica i pi*darija...malo vune...sve to skupa ne ispada preko 150-injak kn materijala...
budući da se to serijski štanca...bubnit ću....triba mu cca sat vrimena za sklopit gotov top...to vridi 2 soma kuna? :dontknow: pola plaće prosječnog hrvata? :dontknow:
a dovoljno ti ga je pipnit prstom i već si ga ulupia...i to neka kvaliteta :dontknow: pogotovo da si ga rastavia ikad pa malo bacia pogled...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju