Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner Vx
sven_vx:
--- Citat: duje87 - 24 Studeni, 2009, 15:08:41 ---nemoj zaboravit "tretirat" polirane stvari,pogotovo nakon svakog pranja kiše i prolaska kroz lokvu,a bilo bi poželjno i nakon svake voznje,jer svaka pi*darija sta se zalipi ce ti na kraju ostat :icon_thumright:
p.s. di ti je prednja plastika i od volana??
--- Kraj citata ---
ma glancam ja ispolirane dijelove ne brini...nakon nekog vremena cu proc polir pastom tek toliko i to je to,ali tek kada se pocne kuzit da gubi sjaj...
a plastika volana je u garazi,a ova iznad fara bi mi trebala stic sljedeci tjedan...jer sam onu staru mat sivu prodao da si mogu uzet carbon look...jer ima na naljepnicama carbon detalje,blatobran i bubrege,pa bi se bolje uklopila carbon look nego ova mat siva koju sam prodao... :)
@duje-znas li mozda nekoga ili mozda ti imas carbon look poklopac satova?da je u ok stanju... :)
duje87:
--- Citat: sven_vx - 24 Studeni, 2009, 15:13:31 ---ma glancam ja ispolirane dijelove ne brini...nakon nekog vremena cu proc polir pastom tek toliko i to je to,ali tek kada se pocne kuzit da gubi sjaj...
a plastika volana je u garazi,a ova iznad fara bi mi trebala stic sljedeci tjedan...jer sam onu staru mat sivu prodao da si mogu uzet carbon look...jer ima na naljepnicama carbon detalje,blatobran i bubrege,pa bi se bolje uklopila carbon look nego ova mat siva koju sam prodao... :)
@duje-znas li mozda nekoga ili mozda ti imas carbon look poklopac satova?da je u ok stanju... :)
--- Kraj citata ---
da da..imam u garazi ja tu carbn shemu za satove.. koliko san vidia nema nikakvih ostecenja i sl.. koliko bi da za nju :)
p.s. poslikat cu ti je u nedilju,do onda me nema u garazi..dok jos prizdravin i malo faks..
sven_vx:
--- Citat: duje87 - 24 Studeni, 2009, 15:18:07 ---da da..imam u garazi ja tu carbn shemu za satove.. koliko san vidia nema nikakvih ostecenja i sl.. koliko bi da za nju :)
p.s. poslikat cu ti je u nedilju,do onda me nema u garazi..dok jos prizdravin i malo faks..
--- Kraj citata ---
ajde pogledaj za taj poklopac,pa ako je u dobrom stanju,tj da nije izgreban i da se nije poceo ljustit uzimam...posalji slike kad stignes pa cemo se dogovorit za cijenu dok vidim kakvo je stanje :icon_thumright:
ancoo:
Ima san ja plivajuci disk Malossi 250mm na F36 vilicama mogu reci samo najbolje cin malo naglije stisnes prednje kolo blokira na brzini od cca 100km/h
sad cu kupiti za vxr-a isti oblik kocionog djela ali nije plivajuci ??? nego iz komada
sven_vx:
ma ja cu vjerojatno "morat" uzet braking jer nevjerujem da cu nac malossijev,ali trazit cu do 4mj i ako do tad ne nadem uzimam braking...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju