Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner Vx
sven_vx:
[email protected] :icon_thumright:
@Nikon-da...da ima crno srce bio bi prejeben,ali ako ga uzmem odnjest cu ga mi popjeskare i isplastificiraju u crnu boju... :)
sven_vx:
kupio nove rucice kocnica serijske i narucio prednji carbon poklopac...evo par slika sa autopraone...ne obracajte paznju na pozadinu na prvoj slici... :icon_biggrin: :hello:
aeroxtuning:
Nemoj mi rec da ga peres u autopraoni?? Ja krpicu,malko vode i kasnije na suho magicnom,bude bombon :)
sven_vx:
--- Citat: aeroxtuning - 24 Studeni, 2009, 13:40:25 ---Nemoj mi rec da ga peres u autopraoni?? Ja krpicu,malko vode i kasnije na suho magicnom,bude bombon :)
--- Kraj citata ---
pa normalno... :icon_biggrin: nije vidio vode od 8mj,a i felge,celjusti su bile sve od ulja kako sam ozracivao kocnice pa sam morao sa miniwashem to sve dobro isprat...sad se sjaji ko bikovo jaje... :icon_biggrin: :-X
duje87:
--- Citat: sven_vx - 24 Studeni, 2009, 13:43:54 ---pa normalno... :icon_biggrin: nije vidio vode od 8mj,a i felge,celjusti su bile sve od ulja kako sam ozracivao kocnice pa sam morao sa miniwashem to sve dobro isprat...sad se sjaji ko bikovo jaje... :icon_biggrin: :-X
--- Kraj citata ---
nemoj zaboravit "tretirat" polirane stvari,pogotovo nakon svakog pranja kiše i prolaska kroz lokvu,a bilo bi poželjno i nakon svake voznje,jer svaka pi*darija sta se zalipi ce ti na kraju ostat :icon_thumright:
p.s. di ti je prednja plastika i od volana??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju