Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner Vx
steeef:
bude super....i rukni još ove ručke iza u boju motora...moje su isto bile te neke srebrne i odma sam ih prešprical :icon_biggrin:
sven_vx:
sada sam probao polirat amortizere i nema sanse...dobio sam zuljeve po prstima...tako da nije nimalo lako...
jedan amortizer je jos malo gotov...jos malo treba sa polirkom prec i to je to...nisam ciljao na neki veliki sjaj da bude ko ogledalo...tako da cu taj koji sam poceo zavrsit do kraja i sutra rijesit drugi i to je to...
sven_vx:
evo par slika vilica,amortizera i vodene tijekom poliranja...sutra bi trebalo bit gotovo pa dok to slozim stavim slike...ima tu jos dosla posla...ali sutra ce do kraja dana bit gotovo tako da u petak moze na montazu...takoder u petak idem kod majstora po felge i opruge amortizera...tako da cu stavit neke slike preko vikenda kada sve lijepo namontiram i poslikam motor...do tada uzivajte... :hello:
vodena
vilice
amortizeri
sven_vx:
vilice gotove...treba ih samo dobro oprat od packi i paste...ovo su slike kad se tek zavrsilo...jos treba mozda 15min posla da se srede neke male sitnice...bolje slike sutra...vodena se jos radi pa kada se zavrsi stavim slike... :hello:
devil_ma-yela:
lijepo si to ispolirao. :icon_thumright:
a jesi na kraju naručio one bitubo amortizere?
vidim, eladio je popustio i promijenio nick...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju