Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Runner Vx

<< < (39/214) > >>

gokiSP:
stefek sta je ono tvoj zx sta hac prodaje

steeef:
jeste goki..

to su slike od prije 2 i po godine dok sam ga sastavil posle prometne..nova rama,vilice itd  ;D

sven_vx:
evo felge i opruge maloprije odnesene na pjeskarenje i oko 2 idem po njih i nosim ih na plastifikaciju...felge sam rekao ovom za plastifikaciju da stavi u nijansu tamniju crvenu,ali ne jako da bas nebudu iste ko celjusti isto tako i za amortizere...naci celjusti ce bit malo svjetlije crvene boje nego felge i opruge...slike u cetvrtak ili petak kada to sve bude gotovo i kada dodu vilice i poklopac vodene sa lakiranja...do tada  :hello:

steeef:
vjeruj mi nebi fulal ni dae ista nijansa..
takvi su tvornički bili...sivi ko tvoj,crvene felge,opruga i čeljusti...takav je bil moj spa, '03 godište..
još na sic ubaci crven detalj neki i da vidiš  :icon_thumright:

sven_vx:

--- Citat: stefek_kc1 - 03 Studeni, 2009, 11:55:18 ---vjeruj mi nebi fulal ni dae ista nijansa..
takvi su tvornički bili...sivi ko tvoj,crvene felge,opruga i čeljusti...takav je bil moj spa, '03 godište..
još na sic ubaci crven detalj neki i da vidiš  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
imao sam ja na svom spu crvene felge i celjusti u istoj nijansi i dobro je izgledalo...stavit cu u istu nijansu pa cemo vidjet kako ce izgledat...valjda bu dobro...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju