Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner Vx
sven_vx:
razmisljao sam o toj kombinaciji,ali neznam kako bi to bilo kad je sve na motoru mat... :icon_scratch:
steeef:
baci felge u crveno :icon_thumright:
sven_vx:
--- Citat: stefek_kc1 - 02 Studeni, 2009, 11:45:04 ---baci felge u crveno :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
to bi mi bilo najidealnije...vjerovatno ce i ic u onu crvenu kakve su celjusti...ali sam onda razmisljao bacit felge i opruge u crvenu boju,a celjusti u crnu...jer neznam kako ce se to sve uklopit posto ce felge,celjusti i amortizeri bit u istoj boji,ali otom potom...prvo moram vidjet kako ce to izgledat na motoru...
steeef:
mogu ti ja pokazat prijašnje slike svog spa da vidiš kak izgleda..imal sam felge,čeljusti i oprugu amortizera crvene i bila je super kombinacija..
sven_vx:
--- Citat: stefek_kc1 - 02 Studeni, 2009, 15:04:25 ---mogu ti ja pokazat prijašnje slike svog spa da vidiš kak izgleda..imal sam felge,čeljusti i oprugu amortizera crvene i bila je super kombinacija..
--- Kraj citata ---
ajde stavi da vidim kako izgleda...imao sam i ja na sp-u crvene felge i celjusti,ali sam imao rs24 koji je bijeli pa je nekako razbio tu crvenu boju...bojim se da ne bude preupadljivo tj precrveno iza...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju