Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Runner Vx

<< < (35/214) > >>

sven_vx:
nabavio po jako dobroj cijeni amortizere od vxr-a 2008 god u perfektnom stanju tako da sam ih uzeo privremeno dok ne dodu bitubo...opruge u ponedjeljak idu na plastifikaciju u crvenu boju kao celjusti a unutrasnjost se polira...slike stavim krajem sljedeceg tjedna kada zavrsim vilice,vodenu,deklo i amortizere...i onda se motor sprema u garazu i ceka sljedecu sezonu s tim da ce se napravit jos neke promjene tipa rucice kocnica,neke plastike imitacija karbona itd...o svemu cete bit obavijesteni... :hello:

giannelli:
kad bi davao svoju leader makinju, bili s njom dao spuh, karb, felgu, prijenos unutra cijeli, znaci sve pali vozi komplet jedinobez instalacija? i za koliko novaca moze i bez spuha, mogo bi si to piknut pa na apriliu.

sven_vx:

--- Citat: gianelli - 29 Listopad, 2009, 21:47:24 ---kad bi davao svoju leader makinju, bili s njom dao spuh, karb, felgu, prijenos unutra cijeli, znaci sve pali vozi komplet jedinobez instalacija? i za koliko novaca moze i bez spuha, mogo bi si to piknut pa na apriliu.

--- Kraj citata ---
naci masinu prodajem sa:frgom,komplet masina,nosac spuha(vilica zadnja) i glavcina sa diskom...2300kn javi se na pm ako te jos sta zanima da tu ne spammamo... :icon_thumright:

sven_vx:
planiram farbat felge pa me zanima vase misljenje koja bi bila najbolja kombinacija?meni trenutno ne pada nista na pamet!mislio sam u mat crnu i polirat rubove?!

R@kija:
daj ih plastifisirat u crno!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju