Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
a moguce je, moguceprednji kotac u zid, netko ti sjedne na skuter i stisne zadnju kocnicu i nema sanse da se kotac okrenebar ja tak svaki put uspioa i neznam koji k**ra* neke budale to tak jako stezu da kljuceve trgas
nikad se ne stavlja kacavida u disk, ako se uspjela skrviviti mogu mislit kako je rupa na disku sada ostecena, i sada ce na tom mjestu vjecno pakne kopat...
evo naci planiram staviti masinu qusar 250ccm gore pa me zanima oce moc ostat tu instalacije od vx-a ili cu morati druge stavljat?
125,200ccm-leader250-300-quasar400,500-masterbrijem da je to tak
bilo bi bjesno da nadjes nekog nexusa 300 polomljenog al ni 250 nije lose dapace
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34
kad bi davao svoju leader makinju, bili s njom dao spuh, karb, felgu, prijenos unutra cijeli, znaci sve pali vozi komplet jedinobez instalacija? i za koliko novaca moze i bez spuha, mogo bi si to piknut pa na apriliu.
baci felge u crveno
mogu ti ja pokazat prijašnje slike svog spa da vidiš kak izgleda..imal sam felge,čeljusti i oprugu amortizera crvene i bila je super kombinacija..