Tehnički kutak > Tuning skutera
razne dimenzije VX / VXR
X-Spirit:
evo ti dimenzije stupa....
robert:
hvala kolega, točno to mi je trebalo da mogu planirati dalje.
te-te-ac:
--- Citat: robert - 13 Prosinac, 2009, 16:03:05 ---da, za preradu je! vxr ima nazad 12 cola ako sam dobro upamtio. a ja bi rado oba kotača ista, tako da bi opet morao pripasavati i kemijati distancere za kočnice i sam kotač. :angry7:
zato bi odmah u startu planirao ovako sa mostom i štapovima od vxra samo nisam siguran dali je to izvedivo sa ovim centralnim stupom od aeroxa.
--- Kraj citata ---
a koliko ima odozada cola noviji model vxra ::) :icon_biggrin:
140/70-13 :dontknow: :icon_thumright:
po meni ostavi napred vile od roxa.. vile su jako dobre .. govorim zato sto sam ih silovo .. po prednjem skroz i jos su jako dobre..
:icon_thumright:
robert:
--- Citat: te-te-ac - 13 Prosinac, 2009, 17:01:39 ---a koliko ima odozada cola noviji model vxra ::) :icon_biggrin:
140/70-13 :dontknow: :icon_thumright:
po meni ostavi napred vile od roxa.. vile su jako dobre .. govorim zato sto sam ih silovo .. po prednjem skroz i jos su jako dobre..
:icon_thumright:
--- Kraj citata ---
da, al ja hoću oba kotača ista. kolkiko cola ima prednji kotač od novog vxra?
te-te-ac:
120/70-14 prednji kotač noovg runnera
pa ovak ostavis odozada felgu od novor vxra a napred od roxa koja je isto 13 i mirna bosan..
ali ako ti bas oces imat napred vile od vxra.. radi slobodno .. sam po meni glupost jer imas vise posla nego ovak.. ti radis .. meni je totalno svedno.. :happy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju