Tehnički kutak > Tuning skutera
razne dimenzije VX / VXR
robert:
znači trebaju mi razne dimenzije od VX ili VXR
promjer ovog stupa na vilama, ova slika je od aeroxa i služi samo kao primjer.
promjer štapova je na vxru 35mm šta mislite dali bi serijski most od aeroxa to izdržao? il da idem na opciju prerada vxr mosta da paše na aerox stup?
te-te-ac:
vile od roxa su dobre tak da je nepotrebno izmisljat nest s vilama od vxra
to za onu preradu roxa u 125/250 ??
robert:
--- Citat: te-te-ac - 13 Prosinac, 2009, 15:49:11 ---vile od roxa su dobre tak da je nepotrebno izmisljat nest s vilama od vxra
to za onu preradu roxa u 125/250 ??
--- Kraj citata ---
da, za preradu je! vxr ima nazad 12 cola ako sam dobro upamtio. a ja bi rado oba kotača ista, tako da bi opet morao pripasavati i kemijati distancere za kočnice i sam kotač. :angry7:
zato bi odmah u startu planirao ovako sa mostom i štapovima od vxra samo nisam siguran dali je to izvedivo sa ovim centralnim stupom od aeroxa.
speed:
--- Citat: robert - 13 Prosinac, 2009, 16:03:05 ---da, za preradu je! vxr ima nazad 12 cola ako sam dobro upamtio. a ja bi rado oba kotača ista, tako da bi opet morao pripasavati i kemijati distancere za kočnice i sam kotač. :angry7:
zato bi odmah u startu planirao ovako sa mostom i štapovima od vxra samo nisam siguran dali je to izvedivo sa ovim centralnim stupom od aeroxa.
--- Kraj citata ---
da 12 cola su ti felge,gle ako ide stavi od vxr-a neces pozaliti
sven_vx:
istokaris stap od vxr-a i nabis unutra...mislim da je to najbolja solucija... :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju