Općenito > Propisi
kazna- APN 6
YamahaSpy:
Mozda ne gledaju dedeke, ali probaj se ti provozat :D
mario_f15:
--- Citat: YamahaSpy - 13 Prosinac, 2009, 14:00:59 ---Mozda ne gledaju dedeke, ali probaj se ti provozat :D
--- Kraj citata ---
da pa ces vidit............ :toothy10: :toothy10:
luna500rr:
--- Citat: hrvojekovacic - 13 Prosinac, 2009, 13:52:53 --- :sign018: ..... dali bi uzeli motor(pošto nema papira),ili bi mogao dokazat da je moj a da nije ukraden ?
--- Kraj citata ---
U svakom slucaju bjezi ili s tomosom ili ako si brzi nanoge, ne staji ni za zivu glavu, za +5000kn ja bi s gustom upucao policajca, naravno nebi ga ubio...
Tomosa nadjes za 700-1000kn u extra stanju i vozas se, ako nemas vozacku nemoj ga ni registrirat jer ti je kazna najmanje 5 puta veca, jos ostanes bez bolida...
mario_f15:
--- Citat: luna500rr - 13 Prosinac, 2009, 17:46:32 ---U svakom slucaju bjezi ili s tomosom ili ako si brzi nanoge, ne staji ni za zivu glavu, za +5000kn ja bi s gustom upucao policajca, naravno nebi ga ubio...
Tomosa nadjes za 700-1000kn u extra stanju i vozas se, ako nemas vozacku nemoj ga ni registrirat jer ti je kazna najmanje 5 puta veca, jos ostanes bez bolida...
--- Kraj citata ---
bas jbt.........ako te zaustave na apn-cu.........bjezi bilo kako..ili s njim ili skači s motora i bježi pjeve........
:toothy12: :toothy12:
sr-dream_vk:
--- Citat: hrvojekovacic - 13 Prosinac, 2009, 13:52:53 --- :sign018: ..... dali bi uzeli motor(pošto nema papira),ili bi mogao dokazat da je moj a da nije ukraden ?
--- Kraj citata ---
a ono uhvati te kaze maneken daj papire..ti kazes nemam..on zatim nema frke..automata zaplijene..te odma provjeravaju dali je netko prijavio kradju automata...i tu ti nastupas na pozornici... :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju