Općenito > Propisi

kazna- APN 6

<< < (9/9)

bijesna glista:
E prosla ona vremena kad nijedan tomos nije bio regan,a opet se svi vozali,a murijaci samo zjevali.......Jel se sječa netko kad je kazna za divljanje bila 8 kuna ili HRD-a?Auuuu sto je to bio zivot hahahahaha.......Sad bome gledam ljudi jos u trgovini regaju baotijanere hahaha,neka,neka i treba tako....kad mozemo mi placat regu nek placaju onda svi :icon_biggrin:

sr-dream_vk:

--- Citat: bijesna glista - 15 Prosinac, 2009, 14:25:06 ---E prosla ona vremena kad nijedan tomos nije bio regan,a opet se svi vozali,a murijaci samo zjevali.......Jel se sječa netko kad je kazna za divljanje bila 8 kuna ili HRD-a?Auuuu sto je to bio zivot hahahahaha.......Sad bome gledam ljudi jos u trgovini regaju baotijanere hahaha,neka,neka i treba tako....kad mozemo mi placat regu nek placaju onda svi :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

ja nepamtim kad sam nest registriro... :laughing1:

mario_f15:

--- Citat: wonderkid - 15 Prosinac, 2009, 13:14:00 ---pa nemres i ljude na apnu zaustavljat  ;D ;D ti murjaci su svakim danom sve gori i gori  :glasses9: :glasses9: jos malo i oni mali romobilceki na akumulator ce biti ih zabranjeno voziti bez kacige,prometna i vozacke  :laughing1:

--- Kraj citata ---
:laughing7: :laughing7: :laughing7:

driv€r:
uzeli bi ti motor i kazna bi bila velika oko 15tisuća kuna

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju