Tehnički kutak > Tuning skutera

tp nardo vs. gianelli reverse

(1/4) > >>

bosko_matica:
Evo za početak, znam da na forumu ima vec milju i pol ovakvih pitanja ali sto vise citam neke odgovore to sam vise zbunjen. Pa ako netko zna nek mi konkretno odgovori. Znaci imam priliku kupit tp narda ili gianelli reversa, pa me zanima koji bi od ta DVA auspuha bolje radio na nekom base gusnatom kitu (tp trophy,malossi,polini)??? Nemogu jos rec koji tocno kit jer ga nisam jos kupio ali ga imam u planu kupit ovih dana, a za auspuh mi je relativno hitno da saznam koji bi bio bolji za to. Bojim se da bi nardo bio mozda malo preotvoren( ili nebi??? ),a posto nisam imao priliku probat ni jednog od ta dva auspuha pa nek mi pomogne neko ko zna.thx

giannelli:
giannelli reverse bolji za base, nardo je midrace spuh i nece ti kit trajat dugo jer se mroa vrtit na visokim okretajima kako bi pogodio rezonanciju.

ami trade:
definitivno giannelli jedino ako češ stavljati neki jači kit onda tp

Iwo SR Tuono:
trophy sa nardom jako lijepo radi i vrti se...samo bi trebalo složit lijepo ležajeve i sve i to vozi ko zmaj  :headbang:

e a reverse je sasvim druga klasa spuha,možda njega najbolje zbog trajnosti  :icon_thumright:

3alfa3:
giannelli

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju