Tehnički kutak > Tuning skutera

tp nardo vs. gianelli reverse

<< < (4/4)

dino gp1:

--- Citat: dhorvat - 12 Prosinac, 2009, 11:52:44 ---I to kaj kažeš  :icon_biggrin: Ista stvar ko DR i Trophy  :toothy3:

--- Kraj citata ---

Upravo to :icon_thumright:

I recimo što se tiče auspuha... nardo se kod nas nemože naći ispod 1870 kn (naravno novi) a shot je 1550 kn, razlika je 300+ kn a kupuješ isti auspuh  :)

bosko_matica:
ma znam te cijene od prilike al sam tu naso nekog narda(polovnog) relativno povoljno pa sam mislio uzet ili to ili novog reversa jer trenutno nemam para za nish skuplje od reversa. A i ak kazete da ce duze trajat s gianellijem onda cu to i uzet, jer nije problem poturpijat ispuh da bude ko na nardu, al ak ce mi se to raspast sve nakon 2 soma km onda mi to bogme netreba...

dino gp1:

--- Citat: bosko_matica - 14 Prosinac, 2009, 12:10:31 ---ma znam te cijene od prilike al sam tu naso nekog narda(polovnog) relativno povoljno pa sam mislio uzet ili to ili novog reversa jer trenutno nemam para za nish skuplje od reversa. A i ak kazete da ce duze trajat s gianellijem onda cu to i uzet, jer nije problem poturpijat ispuh da bude ko na nardu, al ak ce mi se to raspast sve nakon 2 soma km onda mi to bogme netreba...

--- Kraj citata ---

To definitivno, vidim da ciljaš na trajnost... uzmi fino reverse i na miru si :icon_thumright:

Crazy Kuree:
Razlika između reversa i narda na trophyu se puno osjeti.... ako na vrijeme održavaš klip karike može trajat približno km kao i na reversu s tim da ćeš puno češće mjenjat neke djelove, najviše karike. Nardo je dosta bučniji od reversa

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju