Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Mali izletić: Split- Primošten
Punisher:
--- Citat: X-Thug - 02 Srpanj, 2007, 20:13:58 ---
--- Citat: Punisher - 02 Srpanj, 2007, 19:41:42 ---
--- Citat: ALONSO - 02 Srpanj, 2007, 15:44:32 ---rekla bi moja profesorica prije ispitivanja
"svi junaci mukom zamukoše"
pari mi se da ste i i vi tako, očemo ič ovaj vikend igdi, zadar ili tako nešto?
--- Kraj citata ---
Skuter je vraćen vlasnici (bio mu zaštopan spuh - zamisli, a ja sve izmijenjao na mašini :angry9: :angry9: :angry9: ).
Trenutno samo vozim po gradu ćaćinog Una i na kupanje idem najčešće biciklom :toothy3:
Ugl slobodan sam samo nedjeljom pa ako ćete ići u ZD možemo se nać, mogu i na kraće relacije van Zadra :toothy10:
--- Kraj citata ---
a koje su to bibinje,sukošan,punta skala,petrčane??uf skoro san zaboravia zemunik,murvicu,posedarje...
--- Kraj citata ---
Ma možemo i u Petrčane što se mene tiče, možemo se bacit u more i igrat picigin... lito je nećemo po unutrašnjosti (bar je meni tako bolje)...
X-Thug:
njivu okopavat...bolje onda punta skala...čišće je...a more i na borik BLIŽE JE...a i vamo i namo se plaća ulaz...jedino tamo kod parkinga u piniji...free,a čua san da i negdi na kolovarima ima pjesak u moru
Doomsday:
Skut na servisu... Ako ga srede, i ako prođe test (do Splita i doma, full gas, bez podjebavanja) eto i mene... :toothy9:
Nikon:
--- Citat: Doomsday - 03 Srpanj, 2007, 18:33:30 ---Skut na servisu... Ako ga srede, i ako prođe test (do Splita i doma, full gas, bez podjebavanja) eto i mene... :toothy9:
--- Kraj citata ---
moj isto ... idemo skupa ako dodje sa zerviza ? :toothy11:
Doomsday:
Nema 'blema, samo ako se servis opošteni i napravi kako triba... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju