Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Mali izletić: Split- Primošten
bluedreamer:
--- Citat: ALONSO - 26 Lipanj, 2007, 11:07:16 ---bija san i ja ovaj vikend :icon_thumright: :toothy10:
u subotu navečer san doša u drniš na selo iz splita, a u nedilju san umisto da idem istim pravcen nazat u split odlučija iči preko primoštena pa san sija malo i na sladoled i pičence...
jedino šta u nedilju nije bilo puno sunca tamo negdi oko 6 uri pozapodne kada san ja bija tamo, bilo je nekako oblačno s mora....
--- Kraj citata ---
Meni je bilo i previše sunca, izgorija san ljuto, naročito noge na motoru, ono puše pa ti se pari da nije vruće :BangHead:
--- Citat: ---nego lipe su tamo čoše, nov asfalt, jedna za drugom se nizaju, skoro pa su indetične, samo da su malo krače (s obzirom da mi smeče od skutera ne dopušta veče brzine) bilo bi stvarno prejebeno.
--- Kraj citata ---
Lipe su čoše šta je je i dobra je cesta... Nisan vidija puno motora (mislim "pravih") uglavnom skuteri...
ALONSO:
rekla bi moja profesorica prije ispitivanja
"svi junaci mukom zamukoše"
pari mi se da ste i i vi tako, očemo ič ovaj vikend igdi, zadar ili tako nešto?
Punisher:
--- Citat: ALONSO - 02 Srpanj, 2007, 15:44:32 ---rekla bi moja profesorica prije ispitivanja
--- Kraj citata ---
Skuter je vraćen vlasnici (bio mu zaštopan spuh - zamisli, a ja sve izmijenjao na mašini :angry9: :angry9: :angry9: ).
Trenutno samo vozim po gradu ćaćinog Una i na kupanje idem najčešće biciklom :toothy3:
Ugl slobodan sam samo nedjeljom pa ako ćete ići u ZD možemo se nać, mogu i na kraće relacije van Zadra :toothy10:
X-Thug:
--- Citat: Punisher - 02 Srpanj, 2007, 19:41:42 ---
--- Citat: ALONSO - 02 Srpanj, 2007, 15:44:32 ---rekla bi moja profesorica prije ispitivanja
--- Kraj citata ---
Skuter je vraćen vlasnici (bio mu zaštopan spuh - zamisli, a ja sve izmijenjao na mašini :angry9: :angry9: :angry9: ).
Trenutno samo vozim po gradu ćaćinog Una i na kupanje idem najčešće biciklom :toothy3:
Ugl slobodan sam samo nedjeljom pa ako ćete ići u ZD možemo se nać, mogu i na kraće relacije van Zadra :toothy10:
--- Kraj citata ---
a koje su to bibinje,sukošan,punta skala,petrčane??uf skoro san zaboravia zemunik,murvicu,posedarje...
Genesis051:
Jel' me netko tražio !?! ;D
Kad, Posedarje.... (bar to mi je "iza kantuna")...a, i Zadar, mi iza drugog :laughing7:
Ali nema veze... ionako (kako stvari stoje) iden u Split, jednin drugim povodom, ali to, do uvečer stignen, a tokom dana se nađem s vama...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju