Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

...::Sr 180 ShMiNkEr eDiTiOn::...

<< < (14/30) > >>

fatal1ty:

--- Citat: doc-sr150 - 11 Prosinac, 2009, 13:05:10 ---mislim da neče pošto ide električna pumpa vode pa mislim da bi to sve moglo ljepo funkcionirat i da nebi smijelo bit pregrijavanja...ako bude temp. previsoka kemijat čemo sa večim kilerom.... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Ah cuj,ovak,moj frend je stavljo el.pumpu na isti taj kiler od sr50r i 70ccm kit mu je bio dosta topal..nije se pregrijavao,ali malo van granica normale,nismo znali koliko točno jer nije bio spojen senzor za temperaturu.Tak da ti preporučujem da odma tražiš veći kiler.

doc-sr150:

--- Citat: fatal1ty - 11 Prosinac, 2009, 13:54:28 ---Ah cuj,ovak,moj frend je stavljo el.pumpu na isti taj kiler od sr50r i 70ccm kit mu je bio dosta topal..nije se pregrijavao,ali malo van granica normale,nismo znali koliko točno jer nije bio spojen senzor za temperaturu.Tak da ti preporučujem da odma tražiš veći kiler.

--- Kraj citata ---
evo sad sam baš razgovarao sa cok-om i odlućili smo da idu dva kilera od sr-a...oče to bit dovoljno???????

CoK:

--- Citat: doc-sr150 - 11 Prosinac, 2009, 14:03:19 ---evo sad sam baš razgovarao sa cok-om i odlućili smo da idu dva kilera od sr-a...oče to bit dovoljno???????

--- Kraj citata ---
::) Uz ventilator nebi trebalo bit problema,al vidjet cemo jos...treba ga slozit,upalit da se zagrije pa izmjeriti temperaturu i po tome se ravnati. Ako ce bit naknap ici ce veci,ili 2,ako ce biti ispod normale uz ventilator ostaje ovaj.

:icon_thumright:

Sto se tice dekla.... UGLAVNOM cok je polirao...RUCNO!!!  ::)

doc-sr150:
NASTAVAK:

napravljeni i zavareni nosači slajdera:

spojeni su hladnjaci...

kupljena je nova električna vodena pumpa:

I.D.I.O.T.:
s ovim slajderima izbjegavaj ozboljnije padove ili ti je MUST HAVE pod sic cekic od mal vise kila  :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju